“Nurgakivi” U-Stuudio töökojas

posted in: Photos, Video Postitus | 0
Mina, Priit Valge ja "Nurgakivi"

Esmaspäeval (26. veebruaril) helistati saatest “Nurgakivi” pakkumisega tulla U-Stuudio töökotta ja teha väike saatelõik meie toimetamistest ja tegemistest. Kui selline pakkumine tuleb, siis ei saa ju ei öelda.

See kõik oli väga ootamatu ja samas nii põnev! Väga huvitav oli vestelda saatejuhi Priit Valge ja kaameramehega ning näha, kuidas tegelikult “Nurgakivi” saadet tehakse. Kahju, et eetrisse rohkem ei mahtunud, sest juttu jätkus kohe kauemaks. 

Kui tahate ka näha, mis U-Stuudios toimub ja mida teeme, siis helista ette (+372 5698 3465 Kai), et kindlasti avatud oleksime ja saame töökojas kokku!

“Nurgakivi” saade oli TV3 eetris 2. märtsil.2024 ja siin on näha tutvustavat linki ka “Nurgakivi” FB kodulehel.

Leave a Reply